A place for expats living in Andorra and everyone interested in moving to Andorra

Andorra Telecom ha presentat aquest matí la nova oferta de fibra òptica, la qual elimina el límit de gigues d’Internet per als usuaris.

Andorra Telecom ha presentat aquest matí la nova oferta de fibra òptica, la qual elimina el límit de gigues d’Internet per als usuaris. L’empresa de telefonia ha anunciat també que el canal Movistar Series del dial 20 esdevindrà gratuït per als abonats amb el paquet de televisió. Aquestes novetats s’han començat a implementar a partir del passat dia 1. El portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, ha explicat que «hi ha un ampli ventall de possibilitats perquè tothom pugui configurar-se un paquet de fibra d’acord als seus interessos». Aquesta configuració parteix de la primera opció bàsica que inclou telefonia i internet per 27 euros, a la qual es poden sumar trucades cap a mòbils, escollir la velocitat d’Internet entre 300 i 700 Mbps, triar el contingut de televisió i afegir-hi fins a cinc telèfons mòbils, segons ha indicat el portaveu de la companyia de telefonia. 
Andorra Telecom va començar a aplicar la modularitat el mes d’octubre amb el paquet de futbol i ara l’amplia a la resta de l’oferta de fibra. «El que hem buscat és que els usuaris tinguin el que realment necessiten i tenir accés a opcions avançades sense haver de tenir paquets elevats», ha assegurat Casadevall.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *