A place for expats living in Andorra and everyone interested in moving to Andorra

La popular firma esportiva Decathlon té previst obrir botiga al centre d’Andorra la Vella

La cadena Decathlon s’instal.larà al centre d’Andorra la Vella. Segons ha pogut saber RTVA, l’entrada d’aquesta important marca esportiva va de la mà de l’acord que Pyrénées ha signat amb el grup francès Auchan, de la familia Mulliez, propietària d’un holding empresarial en el qual hi ha marques com Decathlon i Leroy Merlin.

De moment Auchan fa una inversió inicial de 2 milions d’euros i tindrà el 20% de l’antic Punt de Trobada, el 80% restant estarà controlat per Pyrénées. L’acord entre Pyrénées i Auchan inclou, a més, el desenvolupament de nous projectes comercials amb empreses del grup Mulliez, com ara la popular empresa esportiva Decathlon i Leroy Merlin.

El projecte per a la instal.lació de Decathlon estaria molt avançat i situaría la botiga al centre d’Andorra la Vella. L’acord entre els dos grups suposarà també un canvi de marca de l´hiper de l’Andorra 2000 que portarà marca Auchan. El projecte però està condicionat a la resoució de les querelles que enfronten la família Cachafeiro, propietària del Punt de Trobada, que es resisteix a deixar l´explotació del centre comercia amb la família Mallol, propietària del terreny, i el Grup Pyrénées.

http://www.andorradifusio.ad/noticies/decathlon-preveu-obrir-botiga-centre-andorra

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *