A place for expats living in Andorra and everyone interested in moving to Andorra

LA CONCESSIÓ DE L’HOSTAL DE LA COMELLA AL BRITISH COLLEGE OF ANDORRA ES FARÀ EFECTIVA L’1 DE JUNY

El Comú d’Andorra la Vella i els responsables del col·legi britànic signen el contracte d’adjudicació de la instal·lació per un període de 15 anys. L’empresa preveu iniciar l’activitat al setembre.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i Rafael Valverde, administrador i gestor del British College of Andorra, han signat avui el contracte d’adjudicació de l’Hostal de la Comella per un període de 15 anys. La concessió es farà efectiva a partir de l’1 de juny, i per tant, serà llavors quan els responsables del col·legi britànic ja disposaran de la instal·lació per fer-hi l’explotació.

Les classes del centre d’ensenyament britànic començaran a partir d’aquest mateix mes de setembre i estan adreçades a escolars d’entre els 3 anys fins a l’accés a la universitat. De forma inicial, però, i degut als requeriments de coneixement de la llengua anglesa, el primer any hi haurà alumnes d’entre 3 i 11 anys i a partir del segon curs les etapes educatives s’aniran ampliant fins a arribar a l’accés universitari.

L’empresa, segons consta en el contracte, pagarà al comú 42.680 euros per l’explotació dels espais, més un cànon mensual de 3.800 euros i un altre de variable en funció de la facturació anual bruta.

El centre d’ensenyament estima invertir a l’Alberg de la Comella 2,9 milions d’euros en l’adequació dels espais a la normativa establerta per als centres educatius i la construcció d’instal·lacions addicionals.

El British College of Andorra ja té una vintena de sol·licituds de reserva de plaça per al curs 2018-2019.

El Comú d’Andorra la Vella i els responsables del col·legi britànic signen el contracte d’adjudicació de la instal·lació per un període de 15 anys. L’empresa preveu iniciar l’activitat al setembre. La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i Rafael Valverde, administrador i gestor del British College of Andorra, han signat avui el contracte d’adjudicació de l’Hostal de la Comella per un període de 15 anys. La concessió es farà efectiva a partir de l’1 de juny, i per tant, serà llavors quan els responsables del col·legi britànic ja disposaran de la instal·lació per fer-hi l’explotació. Les classes del centre d’ensenyament britànic començaran a partir d’aquest mateix mes de setembre i estan adreçades a escolars d’entre els 3 anys fins a l’accés a la universitat. De forma inicial, però, i degut als requeriments de coneixement de la llengua anglesa, el primer any hi haurà alumnes d’entre 3 i 11 anys i a partir del segon curs les etapes educatives s’aniran ampliant fins a arribar a l’accés universitari. L’empresa, segons consta en el contracte, pagarà al comú 42.680 euros per l’explotació dels espais, més un cànon mensual de 3.800 euros i un altre de variable en funció de la facturació anual bruta. El centre d’ensenyament estima invertir a l’Alberg de la Comella 2,9 milions d’euros en l’adequació dels espais a la normativa establerta per als centres educatius i la construcció d’instal·lacions addicionals. El British College of Andorra ja té una vintena de sol·licituds de reserva de plaça per al curs 2018-2019.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *