A place for expats living in Andorra and everyone interested in moving to Andorra

El Mobile World Congress (MWC), ha estat l’escenari de la presentació en societat del Niu

El Mobile World Congress (MWC), que se celebra aquesta setmana a Barcelona, ha estat l’escenari de la presentació en societat del Niu, el responsable del qual ha presentat l’estratègia de diversificació d’Andorra Telecom i la voluntat d’afavorir el creixement del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a Andorra.

El Niu ha aprofitat el principal congrés internacional de telefonia, el Mobile World Congress (MWC), que aquest dilluns va començar a Barcelona, per presentar-se en societat. I ho ha fet de la mà de Business France, l’agència de promoció econòmica francesa, que ha cedit el seu estand French Tech per a una ponència del responsable de la incubadora/acceleradora d’empreses d’Andorra Telecom, Miquel Gouarré.

En la intervenció, el responsable del Niu ha presentat l’estratègia de diversificació d’Andorra Telecom i la voluntat d’afavorir el creixement del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a Andorra. La incubadora –acceleradora d’empreses, oberta al desembre del 2016–, és un dels eixos centrals d’aquesta política d’impuls de les empreses tecnològiques. En la presentació, Gouarré ha fet esment del cas d’èxit d’una de les ‘start-ups’ allotjades a la incubadora de la Massana.

Actualment, el Niu compta amb set projectes en incubació. Dos d’ells corresponen al sector dels videojocs, un al de la tecnologia i telecomunicacions, tres són aplicacions i un gira al voltant d’’e-health’.

Miquel Gouarré ha comptat amb la participació de la directora d’Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI), Judit Hidalgo, que ha obert la conferència amb una presentació sobre les oportunitats que ofereix Andorra i l’estratègia d’obertura al capital estranger i diversificació. Gouarré ha donat les gràcies a Business France per l’oportunitat que representa usar l’estand FrenchTech a l’MWC per donar a conèixer el Niu i les possibilitats que ofereix.

L’MWC aplega en cada edició més de 100.000 professionals de 200 països, la majoria alts executius. Hi acudeixen 2.300 companyies expositores distribuïdes en els 120.000 metres quadrats habilitats per Fira de Barcelona.

http://andorra-relocation.com/es/contacto/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *