A place for expats living in Andorra and everyone interested in moving to Andorra

Conveni per impulsar la Marca Andorra

El ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, i el president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Xavier Altimir, van signar divendres el conveni de col·laboració per al desenvolupament del projecte Marca Andorra. L’objectiu és desenvolupar una estratègia conjunta per reforçar la imatge i la visibilitat internacional d’Andorra.

Marca Andorra ACTinn és membre de la Comissió Marca Andorra de la CEA (Confederació Empresarial Andorrana), que té com a primer objectiu investigar el nivell de coneixement que a nivell internacional es té del nostre país.

El ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, i el president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Xavier Altimir, van signar divendres el conveni de col·laboració per al desenvolupament del projecte Marca Andorra. L’objectiu és desenvolupar una estratègia conjunta per reforçar la imatge i la visibilitat internacional d’Andorra. Marca Andorra ACTinn és membre de la Comissió Marca Andorra de la CEA (Confederació Empresarial Andorrana), que té com a primer objectiu investigar el nivell de coneixement que a nivell internacional es té del nostre país.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *